Primăria Municipiului Zalău reaminteşte contribuabililor, persoane fizice şi juridice, că 30 septembrie 2018 este ultimul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2018. Contribuabilii care nu-și achită la termen obligațiile vor trebui să suporte majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută pe lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv. Majorările de întârziere se vor aplica începând cu ziua imediat următoare de la termenul scadent – 1 octombrie. Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, primăria recomandă contribuabililor să achite la termen, impozitele și taxele datorate bugetului local al municipiului Zalău.
Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar sau prin intermediul cardului bancar la ghişeele din cadrul Primăriei Zalău, în numerar la ghișeele CEC BANK SA, prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău afișate pe site-ul www.zalausj.ro secțiunea ”Taxe și impozite locale”, precum și electronic cu cardul prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro pentru persoane fizice. De precizat este faptul că primăria că a implementat începând cu anul 2017, soluția informatică pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web www.zalausj.ro/Secțiunea plătește online cu cardul, pentru persoanele juridice, care doresc să utilizeze această metodă de plată, cu precizarea că pentru orice plată efectuată de către aceștia nu se percepe nici un comision agentului economic.

Articolul precedentÎncepe școala! În județul Sălaj încă mai sunt unități de învățământ fără aviz de securitate la incendiu
Articolul următorA ajuns cu maşina într-un cap de pod