Doi tineri din Zalău s-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinși la furat în curtea unui imobil în construcție, în timp ce încercau să forțeze o ușă a unei anexe în care se aflau mai multe bunuri. Cei doi au acționat în miez de noapte, însă au fost văzuți de proprietar, care a anunțat Poliția.

 

 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 5 ianuarie, ora 1.07, poliţiştii din Zalău au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din localitate, despre faptul că persoane necunoscute se află pe strada Iaşului, în curtea unui imobil aflat în construcţie.

Poliţiştii de ordine publică au ajuns în scurt timp la faţa locului, fiind identificaţi doi tineri din Zalău.

„Din cercetări a reieşit că, cei doi ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o anexă a imobilului. De asemenea, uşa anexei prezenta urme de forţare, iar în apropierea acesteia au găsite mai multe bunuri, respectiv o ruletă, un levier etc.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Zalău, în vederea continuării cercetărilor. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale”, a transmis IPJ Sălaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Salaj