Zece elevi ai Liceului Tehnologic „Ioan Ossian”, din Şimleu Silvaniei, de la profilul mecanic, calificarea profesională mecanic auto, vor efectua un stagiu de pregătire practică în Cipru, în perioada 27 mai-  15 iunie 2019.

Potrivit reprezentanţilor unităţii de învăţământ, stagiul de pregătire se va desfăşura în cadrul proiectului Erasmus+ OPORTUNITĂȚI DE INSTRUIRE ÎN EXPLOATAREA AUTOVEHICULULUI PENTRU MECANICII AUTO ÎN CADRUL PROGRAMULUI ERASMUS +.

În cadrul acestui proiect, zece elevi de la profilul mecanic, calificarea profesională mecanic auto, vor efectua un stagiu de pregătire practică în Cipru in perioada 27 mai- 15 iunie 2019. „Felicit elevii care s-au calificat pentru efectuarea stagiului de pregătire practică din cadrul mobilității VET, care se va desfășura în perioada 27 mai -15 iunie în Cipru, sub coordonarea profesorului-inginer Teodor Pocola, autorul acestui proiect. Felicitări întregii echipe!„, este mesajul transmis de reprezentanții conducerii unității de învățământ.

Autorii acestui proiect sunt profesorii Teodor și Adina Pocola, iar echipa este formata din Teodor Pocola- coordonator, Adina Pocola- monitor, Gheție Romana-responsabil financiar, Amalia Chioran- responsabil cu pregătirea lingvistică, Florina Prodan- responsabil cu pregătirea culturală, Orosz Zoltan- responsabil cu pregătirea profesională, Viorela Nechita- responsabil cu pregătirea pedagogică și Mike Gyongyver, responsabil cu diseminarea rezultatelor proiectului.

sursa foto Liceul Tehnologic „Ioan Ossian”

Articolul precedentLiceenii de la API au dat startul curățeniei de primăvară
Articolul următorBani europeni pentru modernizarea căminului cultural din Mălădia