La Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”Zalău s-a desfăşurat azi, 20 august, prima probă scrisă, proba de Limba şi literatura română, din cadrul Examenului de Bacalaureat Naţional, sesiunea august-septembrie.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Scolar Judetean Sălaj, s-au înscris, la această probă, 212 candidaţi, din care 164 au fost prezenţi în sala de examen. Nu a fost niciun eliminat, însă au absentat 48 de candidaţi. Lucrările candidaţilor vor fi evaluate într-un alt judeţ.

În judeţul Sălaj, s-au înscris la această sesiune 548 candidaţi, din care 372 din promoţia curentă şi 176 din promoţiile anterioare, spre deosebire de anul trecut, când la Bacalaureatul de toamnă erau înscrişi 370 candidaţi (258 din promoţia curentă şi 112 din promoţiile anterioare).
Marţi, 21 august 2018, va avea loc proba scrisă la Limba şi literatura maternă, probă la care s-au înscris 27 candidaţi. Toate probele scrise încep la ora 9, timpul de lucru fiind trei ore.

Articolul precedentAlice Ghile, premiul I la „Zestrea Neamului”
Articolul următorPompierii şi scafandri continuă căutările în cazul bărbatului dispărut în râul Someș. Dispariţia a fost anunţată duminică