Polițiștii sălăjeni au intervenit în perioada 20-22 aprilie, la peste 40 de evenimente, majoritatea sesizate prin apelul de urgență 112. Au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate, au constatat 25 de infracțiuni.

„În perioada de referință, polițiștii sălăjeni au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate patru acțiuni și s-a intervenit la 43 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin apelul de urgență 112”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma activităților, au fost constatate 25 de infracţiuni, din care şapte la regimul circulației rutiere, nouă contra patrimoniului, iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 480 de sancţiuni contravenţionale, din care 384 au fost la regimul circulației rutiere, 54 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 42 au constituit alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor este de 67.530 lei.

Totodată, polițiștii au reținut, pentru diferite abateri de la normele rutiere, 27 permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

Articolul precedentTineri, bănuiți de comiterea mai multor furturi, prinși de polițiști
Articolul următorSălăjeni, prinși la furat de cai în Cluj