Elevii din comunele sălăjene Agrij, Treznea, Buciumi, Dobrin, Aghireș și Cizer au participat, săptămâna trecută, la Ziua Porților Deschise, acțiune organizată de Tășuleasa Social. Activitatea ”Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici” le-a oferit participanţilor ocazia de a-și exprima recunoștința și mulțumirea pentru cadoul primit în luna decembrie 2018 în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun”.

Pentru elevi și însoțitorii acestora a fost o zi memorabilă, o zi în care cu toții au simțit iubirea, dăruirea, omenia și hărnicia voluntarilor Tășuleasa Social, virtuți care i-au inspirat şi au întregit minunata zi de care au avut parte. „Întreaga echipă Tășuleasa Social a fost încântată de dedicarea și talentul elevilor sălăjeni, de modul original cu care aceștia au pictat pietrele ce vor fi amplasate pe Via Transilvanica, de curiozitatea și entuziasmul lor atunci când au vizitat Pădurea Pedagogică – un proiect realizat în urmă cu opt ani.
Mulțumiri Asociației Tășuleasa Social și Inspectoratului Școlar Județean Sălaj pentru această oportunitate!”, este mesajul Claudiei Cristea, director Şcoala Gimnazială Nr.1 Agrij.

Elevii sălăjeni, alături de sute de elevi din șase județe în care a ajuns în iarnă Camionul de Crăciun, au fost prezenți, weekendul trecut, în campusul Tășuleasa Social, unde au realizat pietre pictate pentru traseul Via Transilvanica. „Via Transilvanica și-a găsit un număr mare de susținători. Fiecare după puterile lui a participat la înfrumusețarea traseului. Astăzi am primit în vizită 550 de elevi din șase județe, 77 de profesori, 35 de șoferi de microbuze școlare cu ocazia proiectului ”Ziua Bună – Ziua Voluntarilor Mici”. Elevii ne-au dăruit o mulțime de pietre pictate, pe care le vom amplasa de-a lungul traseului Via Transilvanica, dorindu-ne ca drumeții să fie încântați de aceste semne care marchează acest drum. În această vizită elevii au vizitat Pădurea Pedagogică, au aflat detalii despre proiectele Tășulesei Social și au participat la un concert al Adei Milea”, au menționat reprezentanții Tășuleasa Social.

Articolul precedentSălaj: Mai multe clase de învățământ profesional, în anul școlar 2019-2020
Articolul următorUSR propune soluții pentru „străzile lacustre” din Zalău. Reacția unui senator PSD