Ședința secretarilor unităților administrativ – teritoriale din județul Sălaj a avut loc astăzi, 27 septembrie, întâlnire la care a luat parte și subprefectul Vegh Alexandru, alături de secretarul județului, Cosmin Vlaicu.

Principalul punct pe ordinea de zi a vizat desemnarea unui membru titular și a unui membru supleant în Comisia de disciplină pentru analizarea şi propunerea modului de soluţionare a sesizărilor referitoare la faptele secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Sălaj, sesizate ca abateri disciplinare, potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj.

Conform prevederilor legale, comisia are în componență pe subprefectul județului, secretarul judeţului și un membru desemnat de majoritatea secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Sălaj.Membrii supleanţi sunt: secretarul municipiului Zalău, un reprezentant al Instituţiei Prefectului Sălaj și un membru desemnat de majoritatea secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Sălaj.

Alegerea membrilor titulari şi supleanţi ai comisiei de disciplină se face pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînnoirii mandatului.

Ca membru titular a fost realeasă Rodica Oroian, secretarul comunei Sărmășag, iar ca membru supleant a fost ales Liviu Buzure, secretarul comunei Mirșid.

Totodată, în cadrul întâlnirii de azi, subprefectul Vegh Alexandru a făcut unele precizări privind organizarea referendumului, iar secretarul județului, Cosmin Vlaicu, a prezentat unele noutăți legislative în domeniul administrației publice.

Articolul precedentConcert caritabil, la Cluj, pentru restaurarea Casei Memoriale “Iuliu Maniu”
Articolul următorSemimaratonul Zalău ”TenarisSilcotub” modifică circulaţia autobuzelor