Lucrările la bazinul didactic de înot din Zalău, proiect în valoare de 8,5 milioane lei din fonduri guvernamentale, urmează să fie finalizate în luna august a acestui an, anunță primăria Zalău.

 

Prin intermediul acestui proiect va fi amenajat un bazin didactic de înot, cât și vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Odată cu finalizarea lucrărilor, bazinul de înot va putea fi utilizat de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Potrivit municipalității, până acum a fost realizată structura de rezistență, au fost montate geamurile și acoperișul, au fost făcute compartimentările interioare și realizată structura bazinului de înot. În momentul de față, la exterior se lucrează la amenajarea împrejmuirii, trotuarelor, aleilor pietonale, parcării și a instalațiilor aferente utilităților, iar la interior se montează instalațiile electrice, termice și sanitare.

Investiția este realizată de Compania Națională de Investiții, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot, în baza solicitării Primăriei Municipăiului Zalău. Valoarea proiectului este de 8,5 milioane lei.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCOD GALBEN de inundații pe râuri din Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureş și Satu Mare
Articolul următorAlexandra Păcuraru | Greva din educație lovește grav elevii țării. Nu ne mai permitem ca ei să piardă nici măcar o zi