Un bărbat de 63 de ani, din municipiul Zalău, a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,06 mg /l alcool pur în aerul expirat. Acesta a acroșat două mașini, ulterior, ajungând cu autoturismul într-un parapet de pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de joi, 10 octombrie, la ora 16,43, pe drumul județean 108A, prin localitatea Prodănești. Bărbatul nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, drept urmare, într–o curbă la stânga a acroșat două autoturisme care se aflau parcate regulamentar în afara părții carosabile, după care a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. În urma evenimentului rutier, din fericire, s-au înregistrat doar pagube materiale.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 1,06 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Articolul precedentLicee din Sălaj, la o nouă ediţie ”ecOprovocarea”
Articolul următorAtenție la viteză! Toate radarele, scoase pe drumurile din județ