Administratorul drumului județean 191E a fost amendat de polițiștii sălăjeni cu 3045 de lei, după ce, în această dimineață, între localitățile Peceiu și Crasna, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

„O tânără de 30 de ani, comuna Bănişor, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191E, iar între localităţile Peceiu şi Crasna, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Evenimentul s-a produs marţi, 14 ianuarie a.c., la ora 6.12”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei și a pasagerului acestuia, un bărbat de 52 ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„Faţă de administratorul drumului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 3045 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă. Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic. 

Articolul precedentElevii vor avea două vacanţe în plus anul viitor şcolar, 2020 – 2021
Articolul următorAutovehiculele destinate transportului de persoane și elevi, verificate de polițiști