Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Zalău au desfășurat, ieri dimineață, între orele 7 și 8, o acțiune de verificare a conducătorilor de vehicule destinate transportului de persoane şi elevi.

„În acest context au fost verificate documentele conducătorilor auto (permisul de conducere și atestatul), ale autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, ITP, licența de transport), precum și starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, sistemul de iluminat-semnalizare)”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Au fost verificate 26 de și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, din care 7 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și o sancţiune la HG.69/2012.

Valoarea totală a sancţiunilor este în valoare de 1.885 lei.

„Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație, iar la un eventual control să aibă asupra lor toate documentele valabile. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare”, au mai adăugat oamenii legii.

Articolul precedentAdministratorul DJ 191E, amendat de Poliție
Articolul următorPreşedintele României a semnat decretul pentru dublarea alocaţiilor copiilor