O acţiune în sistem integrat a avut loc în cursul zilei de ieri, pe raza Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag, ce a avut ca scop siguranţa cetăţenilor. Peste 150 de persoane au fost legitimate, aproape 100 de autoturisme au fost verificate şi au fost aplicate zeci de sancţiuni contravenţionale. 

„În data de 28 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul secţiei, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciilor de Ordine Publică şi Rutier, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile Cluj, au acţionat pentru  asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru depistarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanțelor Militare. În acest context au fost legitimate 154 de persoane, fiind verificate 97 de autovehicule”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj. 

De asemenea, au fost verificate şi cinci societăţi comerciale cu privire la respectarea interdicţiilor impuse pe perioada stării de urgenţă.

Pentru abaterile constatate, oamenii legii au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, din care 16 au fost aplicate pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare, 15 la regimul circulaţiei rutiere, şase la Legea 61/1991, două la OUG 97/2005 şi o sancţiune la OUG 34/2008.

Articolul precedentBănuit de tâlhărie, un tânăr din Cluj a fost prins în Zalău
Articolul următorDosar penal pentru instigare publică