Un bărbat din Sălaj a decedat, marți, după ce un copac s-a prăbușit peste cabina unui utilaj forestier în care acesta se afla. Echipajele medicale ajuse la fața locului nu au mai putu face nimic pentr a-l salva și au fost nevoite sa îi declare decesul.

 

Potrivit ISU Sălaj, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină astăzi,  pentru a extrage o persoană prinsă într-un excavator peste care s-a prăbușit un copac, în padurea din apropierea  localității Cliț. În sprijin a fost solicitate și forte de la Detașamentul Zalău.

„La sosirea forțelor victima a fost găsita cu multiple leziuni incompatibile cu viața, provocate de copacul căzut peste cabina utilajului forestier, s-a intervenit cu mijloacele specifice pentru descarcerare și pentru extragerea acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Sălaj.

 

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost sesizați telefonic despre accidentul tragic produs în localitatea Cliț. 

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un copac a căzut peste un escavator în care se afla un bărbat, din comuna Băbeni. Evenimentul s-a soldat cu decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a precizat pentru Realitatea de Sălaj, Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

 

ImagineImagine

 

 

 

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentUBB scoate la concurs peste 9.000 de locuri bugetate la licență și master pentru Admiterea 2021
Articolul următorFestivalul Electric Castle va avea loc în august, într-o formă adaptată pandemiei COVID-19