Trei gospodării din județul Sălaj au fost cuprinse de flăcări în cursul zilei de joi – 3 ianuarie. Pentru stingerea incendiilor a fost nevoie de intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj. La ora 11.14, pompierii de la Secția Șimleu au intervenit în localitatea Giurtelecu Șimleului, cu două autospeciale pentru a stinge un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei gospodării, care a mistuit circa 5 metri pătrați (mp) din acoperișul locuinței.

Incendiu într-o gospodărie din Drighiu

Câteva ore mai târziu, la 13.47, Grada Nușfalău a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu la o casă în localitatea Drighiu. S-a intervenit cu două autospeciale și flăcările au fost lichidate cu rapiditate, incendiul s-a manifestat doar în jurul coșului de fum pe aproximativ 2 mp.

 La Dioșod, bucătărie de vară în flăcări

După aproximativ patru ore de la intervenția de la Drighiu, în jurul orei 17.51, prin numărul unic de urgență 112, proprietarul unei gospodării din localitatea Dioșod a solicitat sprijin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria de vară. Potrivit reprezentanților ISU Sălaj, s-a intervenit cu două autospeciale. ”Incendiul din localitatea Dioșod s-a manifestat într-o bucătărie pe o suprafață de aproximativ. 20 mp. Incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative ale acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Sălaj.

Articolul precedentȘi tinerii sălăjeni pot obține gratuit permisul de conducere! Care sunt condițiile
Articolul următorProgram prelungit la Prefectură, Pașapoarte și Permise