Un accident rutier, soldat cu două victime încarcerate, a avut loc în această după-amiază, ora 18.30, în localitatea Dobrocina, comuna Gîlgău, pe drumul județean 109E. La fața locului s-au deplasat de urgență Garda de pompieri Ileanda din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj și echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) Zalău.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme şi cinci persoane. Într-un autoturism au fost două persoane încarcerate, conștiente, care au fost deblocate și preluate de echipajul de prin ajutor ISU, iar în celălalt autoturism au fost trei persoane care au ieșit singure din autovehicul fiind conștiente. Potrivit reprezentanţilor ISU ”Porolissum” Sălaj la fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Jibou și un echipaj de prim ajutor de la ISU Cluj.

Sursa foto 1: www.ziarulapulum.ro

Articolul precedentSute de sălăjeni au ajuns de Paşte pe mâna medicilor. Cu ce probleme s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe
Articolul următorElev al Colegiului Național „Silvania”, mențiune la Olimpiada Națională