Un grav accident rutier a avut loc, în dimineaţa zilei de luni, 23 iulie, între localităţile sălăjene Hereclean şi Vîrşolţ. Din primele cercetări, cauza producerii evenimentului rutier a fost depăşirea neregulamentară. Două autoturisme au intrat în coliziune, în urma impactului, o persoană pierzându-şi viaţa. 

Circulaţia rutieră este oprită pe DN 1H, la kilometrul 66, între cele două localităţi, informează reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj, la ora 11.38, dispeceratul ISU-ambulanţă a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier petrecut pe DN 1 H, între localităţile Hereclean şi Vîrşolţ.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale (o descarcerare şi una de stingere cu apă şi spumă), un echipaj SMURD de la Şimleu Silvaniei şi două ambulanţe.

În urma evenimentului în care au fost implicate două autoturisme mici şi un auto-trailer au rezultat trei persoane rănite. O persoană, un bărbat de 45 de ani a fost găsit în stop cardioresprator, din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat o oră, efectuate de către un echipaj al ambulanţei, acesta nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat.

Celelalte două persoane (o femeie şi un copil) au fost transportate de către un echipaj al ambulanţei şi un echipaj SMURD la UPU Zalău.

Revenim cu detalii. 

Foto ISU SĂLAJ
Articolul precedentIntervenţii non-stop pentru pompierii sălăjeni
Articolul următorDin 22 iulie: Pensiile se pot plăti nu doar la domiciliul pensionarului, ci şi la reşedinţa acestuia