Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu autoturismul într-un pârâu.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Sălaj, în dimineaţa zilei de joi, 14 februarie 2019, în jurul orei 06.00, un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 110C, iar în localitatea sălăjeană Dolheni, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un pârâu.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a “şoferului“ şi rănirea uşoară a pasegerei acestuia, o adolescentă de 17 ani, din judeţul Arad.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat negativ. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentFundaţia ‘’Corneliu Coposu’’, donaţie de 5.000 de lei pentru Casa lui Iuliu Maniu
Articolul următorInconștiență în trafic. Mai mulți șoferi fără permis de conducere au fost depistați de polițiștii sălăjeni