O adolescentă de 17 ani a fost rănită într-un accident de circulație petrecut noaptea de 1 spre 2 aprilie, pe Drumul Judeţean 108S, în localitatea Şimişna. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, în noaptea 1 spre 2 aprilie 2019, puţin după miezul nopţii, șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, din comuna Ileanda, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe sectorul de drum menţionat, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un gard. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a adolescentei de 17 ani, din comuna Şimişna, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturism.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSalarii mizerabile, sub media pe ţară, pentru sălăjeni
Articolul următorPompierii sălăjeni, la intervenţie în Maramureş. Sediul unei primării, cuprins de flăcări