Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Bocşa, și-a pierdut viața în urma unui eveniment rutier petrecut, în seara zilei de joi, 27 februarie. Acesta era căzut pe acostamentul drumului când a fost accidentat de un șofer din Zalău.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte comise în seara zilei de 27 februarie. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, la data menţionată, ora 18.40, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe direcţia Satu Mare – Zalău, în localitatea Sălăjeni,  a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Bocşa, care se afla căzut pe acostamentul drumului. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat la ora 23.30 la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ”, a declarat sursa citată.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu. 

Articolul precedentZălăuanii, așteptați la ”Târgul de mărţişoare tradiționale” ediţia a X-a
Articolul următorDouă cazuri noi de coronavirus, în România