Peste 300 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, 83 de pacienţi au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 19, 20 și 21 octombrie 2018, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 70, au fost plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii, urmate de cele de gastrită, gastroduodenită, enterocolită, gastro-enterocolită – 22.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât patru persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme.

De asemenea, în weekend au fost şi accidente rutiere, în urma cărora opt persoane cu multiple contuzii au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanță și transportate la spital.

În total, au fost consultaţi şi trataţi 339 de pacienţi, din care 83 au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Articolul precedentTren metropolitan de mare viteză Cluj – Zalău. Un proiect al Primăriei Cluj, benefic şi pentru sălăjeni
Articolul următorTribunalul Sălaj îşi deschide porţile pentru vizitatori