Mai multe produse de uz casnic (detergent lichid şi solid, balsam de rufe etc.) şi vase din ceramică, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei au fost confiscate, în cursul zilei de ieri, 13 mai, de polițiștii sălăjeni. Au fost descoperite într-o autoutilitară condusă de o zălăuancă. 

Poliţiştii rutieri, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au identificat în trafic, pe Drumul Naţional 1F, luni, 13 mai 2019, la ora 17.37, o autoutilitară condusă de o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Zalău.                „La controlul autovehicului au fost identificate mai multe produse de uz casnic (detergent lichid şi solid, balsam de rufe etc.) şi vase din ceramică, în valoare totală de aproximativ 15000 de lei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătoarea auto a fost sancţionată contravențional, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau de servicii ilicite.

Articolul precedentLa Zalău: un tânăr de 18 ani şi doi minori au furat o autoutilitară. Au condus-o fără permis
Articolul următorUrmărit național, prins de polițiști. Ce infracțiuni a comis tânărul