Polițiștii sălăjeni au continuat acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, şi în sezonul estival 2019.  Oamenii legii au constatat peste 200 de infracţiuni.

În perioada 26 august-15 septembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2019. „Astfel, în perioada de referință, polițiștii au constatat 262 de infracţiuni, din care 40 la regimul circulaţiei rutiere, 128 contra patrimoniului, iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 29 de persoane. Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 480 de sancțiuni contravenționale”, au declarat reprezentanții Poliției Sălaj.

Au fost reținute aproape 200 de permise de conducere

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 2.496 de sancțiuni, din care 27 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 827 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 193 permise de conducere (58 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 76 de certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 1.000.208 lei.

 

Articolul precedentElev cu armă albă asupra sa, surprins în curtea unui liceu din Zalău
Articolul următorLemne confiscate de polițiști, amendă de 2.000 de lei