Un eveniment cultural, organizat de Asociația Culturală ”Szilagysag” Zalău,  ”Tradiții de toamnă legate de bucuria recoltei, a meșteșugurilor tradiționale, a gastronomiei specific anotimpului, a portului popular și a culturii maghiare”, impune restricţii de circulaţie pe anumite sectoare de drum din municipiu. Potrivit unei informări a municipalităţii, duminică 22 septembrie, în intervalul orar 08.00-22.00 circulaţia rutieră va fi închisă pe: strada Parcului, de la intersecția cu strada 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu  strada Decebal şi strada Simion Oros. Sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora  parcarea din zona adiacentă Primăriei municipiului Zalău va fi închisă parţial. Tot sâmbătă – 20 septembrie, începând cu ora 17.00 parcarea precizată va fi închisă.

De asemenea, duminică – 22 septembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc  o defilare şi parada portuluipopular maghiar, pe următorul sector de drum public: pornire de la fântâna arteziană de pe  strada 22 Decembrie 1989 (Cireșica) – intersecție Bulevardul Mihai Viteazul – Piața Iuliu Maniu grupul statuar  Wesselenyi .

Articolul precedentCampania “10 pentru siguranță” a ajuns în 25 de școli din Sălaj
Articolul următorExpoziții și degustare de produse din gastronomia tradițională sălăjeană, la ”Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!”