Trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța, bănuiți de comiterea jafului ce a avut loc, în urmă cu aproximativ două săptămâni, la un magazin de bijuterii din centrul municipiului, au fost identificați.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal, privind infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă în după-amiaza zilei de 19 martie 2019, la o bijuterie, din municipiul Zalău. „În urma activităților complexe desfășurate de polițiști, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța. Cei în cauză au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni – Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea.

Față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În prezent, sunt în derulare cinci percheziții domicilare, în vederea documentării întregii activități infracționale. Potrivit anchetatorilor, au fost furate circa două kilograme de aur, în valoare de peste 350.000 de lei.

Articolul precedentConducerea PNȚCD Sălaj, stupefiată şi indignată de noua alianţă. ”Țărăniștii veritabili nu vor vota pentru PSD!”
Articolul următorA început a XII-a ediţie a Zilelor Revistei Caiete Silvane: lansări de carte, prezentări, întâlniri cu scriitori şi recital de poezie