Cei trei tineri, reținuți pentru jaful armat de la bijuteria din centrul municipiului, își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Magistrații Judecătoriei Zalău au admis, în cursul zilei de astăzi, propunerea de arestare preventivă. 

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău (…) în dosarul penal nr. 450/P/2019 în care a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de inculpații: K. R. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă (…) C. M. C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (…) G. R. M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în calitate de complice, dispune arestarea preventivă a inculpaților: K. R. N., C. M. C.,G. R. M., pe o durată de 30 de zile, de la data de 30.03.2019 şi până la data de 28.04.2019 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru celelalte”, se precizează în minuta ședinței.

Reamintim că jaful a avut loc în 19 martie, în jurul orei 17:30. Două persoane necunoscute, înarmate cu un pistol, au intrat într-un magazin de bijuterii situat în zona centrală a municipiului Zalău. Unul dintre hoți ar fi imobilizat-o pe angajata magazinului, în timp ce al doilea a furat mai multe bijuterii. Totul a durat doar câteva minute, firma de pază ajungând rapid la locul incidentului.

Potrivit polițiștilor sălăjeni, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța, bănuiți de comiterea jafului, au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni – Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. În cursul zilei de vineri, 29 martie, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentRezultate simulare Bacalaureat: Câte note de 10 s-au obținut în Sălaj
Articolul următorDouă autoturisme, implicate într-un accident la intrare în Ciumărna