Bărbatul, din comuna Horoatu Crasnei, care a accidentat mortal un pieton, în seara zilei de 12 septembrie, în localitatea Șeredeiu, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. 

Măsura a fost dispusă, în cursul zilei de azi, 14 septembrie, de magistrații  șimleuani.

Reamintim că politia a fost sesizată, în seara zilei de joi, în jurul orei 21, prin apelul de urgență 112, despre faptul că pe Drumul Comunal 77, în localitatea Șeredeiu, este o persoană de sex masculin căzută pe carosabil. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat de 52 ani, din comuna Horoatu Crasnei. Acesta era decedat.

„Verificările efectuate de polițiști au stabilit că bărbatul a fost victima unui accident rutier în urma căruia autorul a părăsit locului faptei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma cercetărilor, autoturismul implicat în accident a identificat în comuna Horoatu Crasnei, fiind condus de un bărbat de 46 de ani, din comună. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut vineri, 13 septembrie și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei în vederea luării unei măsuri preventive.

Articolul precedentCauza accidentului din Gîrbou
Articolul următorLa Muzeul de Artă Populară ”Ligia Alexandra Bodea”, spectacol de muzică şi poezie sacră şi laică. Intrarea liberă