Polițiștii sălăjeni și-au prezentat bilanțul în prezența prefectului județului, Florin Florian, a președintelui Consiliului Județean, Tiberiu Marc, a primarului Municipiului Zalău, Ionel, precun și a celorlalți șefi de instituții cu care cooperează.

Evenimentul s-a desfășurat azi, 17 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, la acesta participând și comisarul-șef de poliție Răducu Adrian Stoichici, ca reprezentant al Inspectoratului General al Poliției Române.

”Poliția e în prima linie în bătălia cu infracționalitatea, iar așteptările societății civile vă obligă să fiți buni profesioniști și un exemplu de conduită și comportament în comunitățile în care lucrați. Vreau să vă mulțumesc pentru modul prompt în care ați răspuns solicitărilor Primăriei Municipiului Zalău și pentru acțiunile comune pe care le-ați întreprins cu Poliția Locală, atunci când situația a impus. Felicitări și la mulți ani!”, a fost mesajul primarului municipiului Zalău.
Articolul precedentUSR Sălaj despre Legea recursului compensatoriu: ”Strategia și scopul PSD este guvernarea pentru infractori”
Articolul următorIncendiu la o casă din Jibou. Două imobile învecinate, afectate