Un sălăjean, în vârstă de 43 de ani, este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia, după ce i-a vândut unui localnic o maşină ce nu putea fi înmatriculată, întrucât aceasta fusese casată în Germania.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cursul zilei de marţi, 17 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din judeţul Sălaj, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înşelăciune, faptă comisă în dauna unui cetăţean din Alba Iulia. În februarie 2018, bărbatul ar fi vândut cetățeanului din Alba Iulia, contra sumei de 3.500 de euro, un autoturism provenit din Germania.

După cum a explicat sursa citată, în momentul în care cumpărătorul a făcut inspecţia tehnică periodică a autoturismului, a constatat că acesta figura ca şi casat, în ţara de provenienţă, în baza unui program de înnoire al parcului auto, prin urmare, autoturismul nu putea fi înmatriculat în niciun stat membru al Uniunii Europene. Faţă de sălăjean, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Articolul precedentGrevă generală la Serviciul de Probaţiune Sălaj
Articolul următorMai mulţi profesori sălăjeni s-au retras din examenul de Definitivat