Din dorința de a diversifica și moderniza metodele pedagogice, Colegiul Național ”Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei s-a înscris în competiția „Ro Smart în Țara lui Andrei”, în speranță că va obține finanțarea necesară digitalizării demersului educațional.

Colegiul Național ”Simion Bărnuțiu” își propune dezvoltarea competențelor digitale și de inter-operabilitate cu dispozitive digitale ale cadrelor didactice care predau în școală.  „Unitatea își propune formarea unui nucleu de cadre didactice, de la fiecare arie curriculară, care să-și dezvolte competențe digitale specifice, de operare cu echipamentele din dotare, care să-și dezvolte competențe specifice de operare în diferite medii educaționale on-line, platforme educaționale, care să fie capabile să creeze diferite materiale de invatare digitale si diferite tipuri de prezentări care să asigure nu atât caracterul digital al demersurilor didactice cât să asigure interacția elevului cu informația prezentată la oră, promovând astfel învățarea cu adevărat centrată pe elev”, se precizează în proiectul întocmit de unitatea de învățământ din Șimleu Silvaniei.

Cei care doresc să susțină proiectul Digitalizarea Demersului Didactic La Colegiul Național ”Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei pot să-și exprime votul electronic aici până în 19 iunie.

Ponderea votului public este de 20 la sută din punctajul final, iar a evaluării juriului este de 80 la sută.  În 24 iunie, organizatorii competiției vor anunța proiectele semifinaliste. În intervalul 25-27 iunie, acestea vor fi evaluate, iar în 28 iunie vor fi anunțați câștigătorii.

Articolul precedentIncendiu într-o gospodărie din Şărmăşag. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar soţia acestuia a suferit arsuri
Articolul următorInconștiență la volan! Prins în timp ce conducea maşina cu alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat