Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au continuat, joi, 1 noiembrie 2018, acţiunile de verificare a transportului de produse de panificaţie.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Săllaj, au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 110C, pe direcţia Dolheni-Ileanda, cu care transporta 78 de pâini, în vederea comercializării, fără a avea aviz de însoţire sau alte documente de provenienţă.

Tânărul este administrator la o societate comercială, din judeţul Sălaj, cu domeniul de activitate producere şi comercializare produse de panificaţie.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială,cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 12/2006 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Articolul precedentPremergător Zilei Naţionale: ”Fiii satului Sălăjeni” creează conturul hărţii României Mari prin plantarea a 100 de arbori
Articolul următorLa Şimleu, gospodărie în flăcări din cauza unui scurtcircuit