Un sondaj realizat de DCNews plasează PSD pe primul loc în intențiile de vot. Ar obține 42,24 la sută din totalul voturilor. 

Site-ul de știri online DCNews realizează sondaje periodice cu privire la alegerile europarlamentare 2019. Va fi aceeași întrebare, vor fi aceleași variante de răspuns, pentru a analiza nu doar voturile, ci și evoluția lor, la nivel general și pe județe. Cititorii site-ului menționat au avut de ales între următoarele partide, în ordinea menționată: -ALDE; -PMP; -PNL; -Pro-România; -PSD; -UDMR; -USR-Plus 2020; -Alt partid.

Astfel, potrivit sondajului, la nivelul județului Sălaj, la alegerile europarlamentare, PSD este primul partid în intenție de vot. Ar lua 42,24 la sută din totalul voturilor.

Este urmat de ALDE care ar obține 16,38 la sută din voturi. Pe locul al treilea în intenție de vot se poziționează USR-PLUS 2020, cu 15,52 la sută din voturi.

7,76 la sută din voturi ar lua un alt partid.

Partidele deja menționate sunt urmate de PRO ROMÂNIA și PNL cu 5,17 la sută, PMP cu 4,31 la sută și UDMR cu 3,45 la sută.

De precizat este faptul că sondajul este reprezentativ pentru cititorii DC News, ei fiind cei care au votat. Pe lângă acest aspect, votul este reprezentativ, în același timp, pentru publicul online, de Internet.

În România, alegerile europarlamentare se vor desfășura în 26 mai.

sursa: DCNews

Articolul precedentUSR Nușfalău, proiecte pentru siguranța traficului în comună
Articolul următorSuspiciune de pestă porcină în localitatea sălăjeană Doh