Cioloș, susținut și ”de acasă” prin delegația PLUS Sălaj. Sălăjeanul, ales preşedinte al partidului PLUS

O delegație din Sălaj, formată din 22 de membri ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate PLUS – filiala Sălaj, a participat la finalul acestei săptămâni, sâmbătă – 26 ianuarie, la prima Convenție Națională a partidului. Aceasta s-a desfășurat în Capitală și a adunat peste 1.500 de membri din toate județele țării. Delegația sălăjeană, alături de ceilalți membri PLUS, a votat statutul partidului, membrii Comisiei Naționale de Cenzori și membrii Comisiei Naționale de Integritate și Arbitraj. Totodată, în urma votului de sâmbătă, Dacian Ciloş a fost ales în funcţia de preşedinte al formațiunii politice obţinând 99,17 la sută din voturile delegaților. „Acest moment e doar un început. Am suferit suficient de sentimentul neputinței. De azi, nu numai că nu mai suntem singuri, dar vedem clar ce avem de făcut. Și e simplu: să avem curajul să fim noi înșine, să fim convinși că nu depindem de alții. Am decis să mă implic pentru că nu există altă soluție!“, a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS.
În cadrul Convenției Naționale PLUS de la București, Mihaela Miroiu, profesor universitar, a susținut un discurs salutând atât modul în care PLUS s-a organizat, cât și pregătirea profesională consemnată în portofoliile celor 43 de candidați înscriși în cursa internă pentru alegerile europarlamentare. Convenția a fost deschisă de mărturia unui supraviețuitor al tragediei din Clubul Colectiv, a cărui soră și-a pierdut, atunci, viața. Pe scenă au mai urcat și actrița Oana Pellea, vloggerul Mihai-Alexandru Hash și fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

 

Articolul precedentUSR Sălaj : Acoperirea gropilor cu pietriş – o nouă metodă de cârpire a străzilor din Zalău, marca Citadin
Articolul următorLa Ileanda: trupul carbonizat al unui bărbat, descoperit în urma unui incendiu