Doi bărbaţi din Sălaj au fost opriţi în trafic la sfârşitul săptămânii trecute, de către poliţişti, ca urmare a unei acţiuni ce a avut ca scop conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, duminică, 1 noiembrie, la ora 17.05, un bărbat de 41 de ani, din comuna Sălăţig, care se deplasa cu autoturismul pe Drumul Comunal 9, prin localitatea Sălăţig.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara (1 noiembrie, ora 21.20), poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au depistat un bărbat din Şimleu Silvaniei, care circula cu maşina pe Drumul Judeţean 191C, prin localitatea Huseni. Şi în acest caz alcooltestul a indicat o valoare pozitivă, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aer expirat.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentLEGILE PUTERII, ora 21:00 – Dezvăluiri explozive din „sufrageria” lui Gabriel Oprea – interviu exclusiv Realitatea PLUS
Articolul următorSPOVEDANIA lui Rizea este acum și pe Youtube