Doi adolescenţi de 14, respectiv 17 ani, ambii din comuna Românaşi, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

„În data de 30 ianuarie 2020, ora 20.25, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie, din municipiul Zalău, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Unirii, din municipiu, persoane necunoscute i-au smuls poșeta din mână. Victima a relatat poliţiştilor că avea în poşetă mai multe bunuri şi suma de 13 lei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Potrivit acestora, verificările efectuate de poliţişti au dus, sâmbătă, 1 februarie 2020, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba de doi adolescenţi de 14, respectiv 17 ani, ambii din comuna Românaşi. Din prejudiciu a fost recuperată poşeta şi bunurile.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentAlimente care ajută la întărirea sistemului imunitar
Articolul următorPoșta Română a luat măsuri radicale din cauza coronavirusului