Două persoane bănuite de furt calificat au fost identificate și reținute, pentru 24 de ore, de polițiștii din Huedin. Este vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani și un tânăr de 16 ani, din Almașu, județul Sălaj. 

Potrivit probatoriului administrat, în data de 19 noiembrie 2018, cei doi ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe strada Horea, din Huedin și ar fi sustras un laptop, DVR-ul sistemului de supraveghere și aproximativ 9.000 de lei dintr-un seif metalic, scrie realitateadecluj.net.

În cursul zilei de marți, 4 decembrie, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei sălăjeni, iar în baza probatoriului administrat au dispus reținerea lor pentru 24 de ore. Până în prezent, prejudiciul a fost recuperat parțial. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi.

Minor de 16 ani complice la un furt de 9000 de lei.

Articolul precedentPrinşi în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Crişeni
Articolul următorPersoanele cu studii gimanziale și medii, căutate de angajatorii din mediul privat. Peste 130 de oferte de muncă