Două eleve ale Colegiului Național „Silvania” au reprezentat județul Sălaj la Concursul Național Interdisciplinar de Limba și literatura română și Religie „Cultură și Spiritualitate Românească” pentru elevii de liceu.

Este vorba de Pavel Eunicia, clasa a X-a, Colegiul Național „Silvania”Zalău, profesori îndrumători Tuduce Ioana (română) și Dîngă Victor (religie), care a obținut mențiune și Nicorici Iulia, clasa a XII-a, Colegiul Național „Silvania”Zalău, profesori îndrumători Tuduce Ioana (română) și Dîngă Victor (religie) – premiul special.

Competiția s-a desfășurat în perioada 22-26 mai 2019, la Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, iar cele două eleve au fost însoțite de profesor Dîngă Victor, de la Colegiul Național „Silvania”Zalău .

Din Comisia Centrală de Evaluare a făcut parte profesoara Gura Mioara, inspector școlar general adjunct, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Articolul precedentLa sediul ITM Sălaj, pentru angajatori: acțiune de informare cu privire la ucenicia la locul de muncă
Articolul următorLiceenii de la API – locul I, la „World Robot Olympiad”