Cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național „Made for Europe” și-a desemnat cîștigătorii. Sălajul a obținut un premiu I și o mențiune. 

Competiția are ca scop valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate de
unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor finanțate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale, Programul Erasmus+ al Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport, Ministerul Educației Naționale
Etapa naţională a concursului, la care au participat 131 de elevi, s-a desfășurat în perioada 19 -21 aprilie 2019, la Cluj-Napoca.

Județul Sălaj a fost reprezentat de eleva Sârca Roberta Ioana, clasa a IV-a, de la Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău, care a obţinut premiul I cu următoarele produse finale: ”Carte on-line” postată pe portalul eTwinning Live și ”Portofoliul elevului”, realizate în cadrul proiectului eTwinning” cu titlul ”Equal, but Different by Tradition”, împreună cu 24 de parteneri din șapte țări europene și de elevul Gorgan Laurențiu Vasile, clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic Nr. 1, Sărmășag, care a obținut mențiune cu produsul final ”Portofoliu de practică la agent economic”, realizat în urma derulării stagiilor de practică ale elevilor în tări europene prin proiectul Erasmus+, KA1, intitulat ”Quality European Practice forVET”.
Proiectele s-au derulat în anii școlari 2017-2018 și 2018-2019, unitățile de învățământ
menționate mai sus având calitatea de coordonator, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Articolul precedentÎn centrul Zalăului: concert de promenadă în a doua zi de Paşte
Articolul următorȘase persoane agresate au ajuns în weekend la Urgență