Detaşamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU ”Porolissum” Sălaj, a intervenit în seara zilei de 11 martie, ora 21.56, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din cartierul Ortelec, de pe strada Bujorilor. La faţa locului, unde s-a intervenit cu două autospeciale, a fost prezent şi un echipaj SMURD. Potrivit ISU Sălaj, incendiul se manifesta în interiorul camerei centralei pe o suprafaţă de aproximativ 20 de mp şi a existat pericol de propagare la întreaga locuinţă. În aproximativ zece minute, pompierii au lichidat incendiul.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efectul termic al coşului de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile). Au ars aproximativ 20 mp din acoperiş, au fost degradate patru geamuri termopan, izolaţia de polistiren de pe un peretele unei încăperi din apropierea incendiului.

Articolul precedentAlianța 2020 USR PLUS Sălaj continuă prezentarea candidaților. Cristian Ghinea, poziția 2 pe lista pentru europaramentare
Articolul următorO nouă sesiune de primire a cererilor pentru locuinţele sociale. Termen limită: 31 mai