Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, respectiv braconaj cinegetic, fapte constatate în seara zilei de 3 octombrie. Două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări. Pentru prinderea acestora, polițiștii au folosit două focuri de armă.

La data de 3 octombrie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către reprezentantul unui fond de vânătoare, despre faptul că un bărbat care se deplasa cu un autoturism de teren, în apropierea localității Sici a tras un foc de armă.

Ajunși în localitatea Sici, masina a fost identificată în trafic, pe o stradă laturalnică. Polițiștii au pornit în urmărirea acesteia, folosind și un foc de armă cu armamentul din dotare, înspre pneuri, fără ca mașina să fie avariată. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind oprit după aproximativ 2 km, lângă liziera unei păduri.

Din autoturism au coborât șoferul, un bărbat de 45 de ani și un pasager. Întrucât aveau intenția de a fugi și existau indicii că ar fi înarmați, polițiștii i-au somat, iar la scurt timp au mai tras un foc de avertisment în plan vertical.

Cei doi au fost imobilizați, iar la controlul corporal, asupra șoferului a fost găsită muniție.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentControale în toată țara după numărul mare de infectări. Poliția verifică dacă se respectă regulile de igienă
Articolul următorMoldova intră în hora bătăliei din SUA