Patru persoane din Sălaj au ajuns vineri la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 1F, între localitățile Bocșa și Sălăjeni. 

 

 

Polițiștii rutieri sălăjeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, între localitățile Bocșa și Sălăjeni.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, două autoturisme, care circulau din direcții opuse, pe Drumul Național 1F, la kilometrul 103+700 de metri, au intrat în coliziune frontală.

Autoturismul care circula din direcția Bocșa către Sălăjeni era condus de un bărbat, de 31 de ani din comuna Măeriște, iar cel care circula din direcția opusă, era condus de un bărbat, de 49 de ani din Zalău.

În urma impactului, atât cei doi conducători auto, cât și alte două persoane, de 51 și 34 de ani,  aflate în cele două autoturisme au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală.

Pasagera autoturismului condus de bărbatul din Zalău, o femeie de 51 de ani din Bobota, a rămas încarcerată, fiind extrasă din autoturism de către pompierii SMURD.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

 

 

ImagineImagineImagine

Imagine

 

 

Sursa: Realitatea de Salaj