Pompierii militari, din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘’Porolissum’’ al judeţului Sălaj, au fost solicitaţi să intervină la 65 de evenimente. Intervenţiile au avut loc în perioada 10-17 septembrie. Astfel, 11 au fost pe linia situaţiilor de urgenţă, iar 54 de misiuni s-au axat pe acordarea primului ajutor calificat de către echipajele SMURD pe diferite cazuri medicale.
Din cele 11 situaţii de urgenţă, au fost înregistrate zece incendii ( patru arderi de vegetaţie uscată pe terenuri în localităţile Horatu Cehului, Frâncenii de Piatră (comuna Gâlgău), Bobota (păşune şi teren DN 1 F), trei incendii izbucnite la acoperişurile unor locuinţe, respectiv anexe (Poarta Sălajului, Horatu Crasnei, anexă de pe strada Ioan Barbu Zalău), un incendiu la baloţi de fân în localitatea Mal, un incendiu la o combină în localitatea Bilghez, un incendiu minor la o serie de deşeuri în curtea şcolii din localitatea Glod, şi o altă intervenţie.
În intervenţiile precizate au intervenit şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Crasna şi Sărmăşag, la patru incendii.

Articolul precedentPoliţiştii şi elevii au curăţat de gunoaie pădurea Gîrceiu
Articolul următorBursă de locuri de muncă organizată la cererea unui angajator. Se caută muncitori!