Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de şef secţie II la Secţia 4 Poliţie Rurală Ileanda. 

Candidaţii trebuie să fie ofițeri de poliție și să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să aibă pregătirea de bază: – pentru cei care au absolvit anterior organizarii studiilor universitare in sistem Bologna – studii universitare de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta, iar pentru cei care au absolvit  studii universitare in sistem Bologna – studii superioare de licenta ciclul I de studii universitare.

În ceea ce priveşte pregătirea de specialitate este nevoie de: curs postuniversitar sau master în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei respectiv  într-unul dintre următoarele domenii universitare de masterat: drept, ştiinţe administrative, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, ştiinţe militare sau în domeniul management sau studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile studiilor de bază sau în domeniul managementului ori studii de master ciclul II de studii universitare într-unul dintre următoarele domenii universitare de masterat: drept, ştiinţe administrative, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă  naţională, ştiinţe militare, ştiinţe politice.

Fişa postului scos la concurs poate fi consultată de către candidaţi, la Serviciul Resurse Umane, cu respectarea prevederilor legale referitoare la protecţia informaţiilor clasificate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, concursul va avea loc la sediul instituţiei, din municipiul Zalău, str.Tudor Vladimirescu, nr.14A, judeţul Sălaj, în data de 27 noiembrie 2018, ora 10 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale care va fi înregistrat audio şi/sau video.

Aprecierea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 (1 punct este din oficiu). Este declarat „admis ” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7,00.

Testarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne din Bucureşti, str.Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, la o dată ce se va comunica în timp util candidaţilor.

 

Articolul precedentSute de infracţiuni silvice de la începutul acestui an. Ce măsuri au luat poliţiştii sălăjeni
Articolul următorDescoperire explozivă în pădurea din apropierea zonei de centură