O femeie de 50 de ani, din Jibou, a fos reținută ieri, 11 septembrie, pentru furt, după ce ar fi sustras mai multe bijuterii din aur dintr-o gospodărie din comuna Bobota. 

Poliția a fost sesizată ieri, la ora 13.54, prin apel la 112, de către o femeie, din comuna Bobota, despre faptul că o persoană sex feminin a pătruns în locuința acesteia, care era neasigurată, și i-a sustras mai multe bijuterii din aur, în valoare de 4.500 de lei, după care s-a urcat într-o mașină și a plecat. „La ora 14.20, autoturismul în care se afla persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie de 50 de ani, din Jibou, a fost depistat în trafic, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Sărmășag, femeia a fost reținută, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articolul precedentIstoricul Marin Pop lansează o nouă carte: ”File din istoria satului Derșida”
Articolul următorAccident grav la Sutoru: persoană în stare de inconştienţă. Elicopterul SMURD, la faţa locului