Judecătorii sălăjeni se alătură protestelor din justiție și anunță că își suspendă activitatea începând de marţi, 5 martie. Timp de patru zile, ședințele de judecată vor fi suspendate câte o oră, interval în care vor fi rezolvate doar cauzele urgente.

Judecătorii sălăjeni se alătură protestelor din țară și solicită abrogarea Ordonanței de Urgență 7. Decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor.” în cursul zilei de astăzi, 04 martie 2019, ora 13.00, la sediul Tribunalului Sălaj s-a desfăşurat şedinţa Adunării generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sălaj, (…) Adunarea generală a judecătorilor, prin Hotărârea nr. 2 /04.03.2019, a decis să susţină abrogarea în totalitate a Ordonanţei de urgenţă nr. 7/2019, datorită modalităţii în care s-a adoptat – prin Ordonanţă de urgenţă fără consultarea magistraţilor şi fără avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii”, se precizează în comunicatul instanței sălăjene.

Totodată, potrivit sursei citate, până la adoptarea măsurilor solicitate s-a hotărât ca formă de protest suspendarea şedinţelor de judecată de la Tribunalul Sălaj, în perioada 05.03-08.03.2019, în intervalul orar 10:00 – 11:00, cu excepţia cazurilor care reclamă urgenţă.

       

Articolul precedentA găsit bani în piaţa din oraş şi i-a predat Poliţiei
Articolul următorVal de incendii de vegetație uscată în județ