Încă două unități de învățământ din județul Sălaj sunt afectate de infecțiile cu noul coronavirus, cursurile urmând să fie desfășurate online, într-una parțial, iar în cealaltă total.

 
Astfel, potrivit Instituției Prefectului Sălaj, în urma ședinței extraordinare a Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj desfășurată, vineri 09 octombrie 2020, au fost adoptate următoarele:
I. (1) Suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru preşcolarii din grupa mare A din cadrul Grădiniţei cu PP Hida, pentru perioada 07-20.10.2020.
II. (1) Suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru toţi elevii din cadrul Liceului de Artă “Ioan Sima” din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, pentru perioada 09-20.10.2020 .
    (2) Liceul de Artă “Ioan Sima” din municipiul Zalău, trece pe scenariul de funcţionare 3 (ROŞU), participarea tuturor elevilor la activităţi/lecţii online.
 
În ultimele 24 de ore, în județul Sălaj au fost înregistrate 46 de cazuri noi de infecții cu SARS CoV-2, iar doi pacienți au decedat. 

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentNOU RECORD de infectări: 3.186! Au decedat 52 de pacienți, iar alți 613 sunt internați în ATI
Articolul următorReacția Patriarhului Daniel după interzicerea pelerinajului la Sfânta Parascheva