Aproape 90 de mandate şi sentinţe penale au pus în aplicare poliţiştii sălăjeni, în cele nouă luni ale acestui an. Faptele pentru care persoanele au fost încarcerate fac obiectul infracţiunilor contra patrimoniului şi la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Sălaj, în perioada 1 ianuarie-30 noiembrie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în executare 87 de mandate şi sentinţe penale. Dintre acestea 18 au fost mandate de arestare preventivă, 54 de executare a pedepsei cu închisoarea, un mandat european de arestare şi 14 sentinţe penale.

Majoritatea faptelor pentru care au fost încarcerate persoanele fac obiectul infracţiunilor contra patrimoniului şi la regimul circulaţiei rutiere.

Alte opt persoane, care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, domiciliate pe raza judeţului Sălaj, au fost localizate şi sunt arestate provizoriu pe teritoriul altor state (Franţa, Italia, Spania, Cipru etc.) , în vederea predării/extrădării către România.

Articolul precedentPerformanţă pentru CFR Cluj! Campioana României s-a calificat în primăvara europeană
Articolul următorSTUDIU. Întrebarea cel mai des căutată de români pe Google în 2019