Activitățile propuse de Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Sălaj pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârsnice – 1 octombrie 2019 au fost prezentate, zilele trecute, de către preşedintele asociaţiei, Ioan Chichişan, în cadrul şedinţei lunare a Comitetului Consultativ pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, găzduită de Instituția Prefectului. 

Astfel, potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj, premergător zilei de 1 octombrie, se intenţionează organizarea de concursuri de şah, tenis de masă şi table pentru pensionari.

Marţi, 1 octombrie, va avea loc un concert susținut de fanfara Promenada, pe platoul de la intrarea în Consiliul Județean Sălaj, urmat de o adunare festivă, în sala „Porolissum” a Consiliul Județean Sălaj.

În cadrul adunării festive vor fi înmânate diplome aniversare persoanelor vârstnice şi vor fi premiaţi câștigătorii concursurilor organizate anterior, alături de un moment artistic, susținut de ansamblul folcloric “Meseşul” al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Articolul precedentUn nou caz de rujeolă, confirmat în Sălaj
Articolul următorInstanța i-a respins contestația. Vasluianul care a violat o zălăuancă rămâne în arest