Militarii care au făcut parte din echipele de instruire, consiliere şi asistenţă s-au întors acasă, după o misiune de şase luni în Afganistan. Ceremonia de repatrierea a echipelor de instruire, consiliere și asistență (TAAC-S și TAAC-N) din teatrul de operații din Afganistan a avut loc, în cursul zilei de ieri, 7 septembrie, în Zalău, la sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu”.

Activitatea s-a desfășurat în prezența șefului de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Petru Pah. „Ați executat cu responsabilitate misiunile încredințate, ați făcut ca Armata României să fie cunoscută și apreciată în lume”, a apreciat Petru Pah.
„Nu a fost o misiune ușoară, dar angajamentele făcute la începutul acesteia ne-au motivat în permanență reușind astfel ca după șase luni să putem raporta: misiune îndeplinită. Cel mai important lucru pentru mine, ca șef de echipă, este faptul că la sfârșit de misiune ne-am întors împreună la cei dragi”, a raportat comandantul echipei TAAC-S, locotenent-colonelul Gheorghe Bendea.

Articolul precedentSupliment Caiete Silvane: ”Eroii sălăjeni și faptele lor”
Articolul următorIncendiu la un restaurant din Zalău. O angajată, în stare de şoc