Poliţiştii rutieri, împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi în colaborare cu Poliţia Locală au desfăşurat, pe parcursul a două zile, respectiv în 13 și 14 aprilie, activități cu caracter preventiv. 

Acțiunile au avut drept scop prevenirea victimizării participanţilor la traficul rutier, respectiv a bicicliştilor şi căruţaşilor și au avut loc pe raza localităţilor Crasna, Ratin, Huseni, Şimleu Silvaniei, Vârşolţ, Pericei şi Nuşfalău.

În acest context, poliţiştii au împărţit 110 veste reflectorizante şi 145 materiale preventive, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. „Cetăţenii au fost receptivi la recomandările poliţiştilor, care au urmărit astfel să îi conştientizeze că echiparea corespunzătoare a lor şi a vehiculului, pe timp de noapte sau condiţii meteo nefavorabile poate fi decizia care le salvează viaţa”, a menținat sursa citată.

Articolul precedentUn autoturism parcat pe o stradă din Zalău, cuprins de flăcări. Pompierii au fost chemaţi în ajutor
Articolul următor„Semnificații și explicații privind noul curriculum pentru educație timpurie. Dimensiuni retrospective și prospective.” Conferință Națională, la Zalău