Poliţiştii sălăjeni desfăşoară în continuare activităţi de căutare a lui Niream Tudor, adolescentul care a plecat de la domiciliul bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Vîrşolţ, potrivit unei informări a IPJ Sălaj. Persoanele care pot oferi informaţii pentru depistarea lui sunt rugate să sesizeze Poliţia.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre faptul că Tudor a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, la data de 23 noiembrie 2018, în jurul orei 21,00, și nu s-a mai întors. La plecare, băiatul le-a spus bunicilor că merge la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate sau telefonul mobil. Sesizarea a fost făcută de mama minorului în dimineaţa zilei de 24 noiembrie, la ora 7.26.

Semnalmentele minorului:  

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.

Articolul precedentTârg caritabil de Moș Nicolae
Articolul următorAvansări în grad la Jandarmeria Sălaj